Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Dossier Vrouwe van alle Volkeren

De Vrouwe van Alle VolkerenVerzamelde aankondigingen en verslagen van gebedsdagen voor de Vrouwe van alle Volkeren.


Mgr. Punt bij gebedsdag in Düsseldorf
Ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren
nieuws - woensdag, 6 september 2017
Zaterdag 2 september was de bisschop te gast bij de gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren te Düsseldorf. Hij en nog enige andere bisschoppen vierden er samen met de aartsbisschop van Keulen, kardinaal Rainer Woelki, de H. Eucharistie.
Gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren
Zaterdag 27 mei • 12.00 uur • RAI, Amsterdam
nieuws - vrijdag, 28 april 2017
Internationale sprekers als Dr. Shafiq Abouzayd uit het Verenigd Koninkrijk en Dr. Robert Fastiggi uit de Verenigde Staten zullen spreken tijdens de Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van Alle Volkeren op zaterdag 27 mei 2017 in de RAI te Amsterdam.
H. Eucharistieviering ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren
Zaterdag 31 mei 2014 - Nicolaasbasiliek Amsterdam
nieuws - maandag, 26 mei 2014
In plaats van de gebedsdag die de afgelopen vier jaar plaats­vond in de Beurs van Berlage, zal er dit jaar op zaterdag 31 mei 2014 een bijzondere viering plaats­vinden ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren, in de Nicolaas­basiliek, tegenover station Amsterdam CS.
Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren Fotoreportage
Eerste Pinksterdag – 19 mei – Beurs van Berlage
nieuws - maandag, 15 april 2013
Voor de vierde maal op rij vindt de jaarlijkse Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren plaats in de Beurs van Berlage, vlakbij Amsterdam CS. Het wordt een dag van gebed en ontmoeting, met inspirerende sprekers.
Gebedsdag Vrouwe van alle volkeren Fotoreportage
nieuws - woensdag, 30 mei 2012
Op Pinksteren werd in de Beurs van Berlage de gebeds- en ontmoetingsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren gehouden. Hierbij een verslag van deze geslaagde dag door Steven van Weede en een mooie fotoreportage van Steef J. Pardoen.
Gebedsdag Vrouwe van Alle Volkeren
Eerste Pinksterdag - 27 mei 2012
nieuws - woensdag, 2 mei 2012
Voor de derde maal op rij vindt de jaar­lijkse Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van Alle Volkeren plaats in de Beurs van Berlage. Het wordt een dag van gebed en ontmoeting, met inspirerende sprekers die vertellen over de verspreiding van de devotie tot de Vrouwe van alle Volkeren overal ter wereld.
1e Pinksterdag - Gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren
nieuws - zondag, 29 mei 2011
Evenals vorig jaar vindt in de Beurs van Berlage te Amsterdam op Pinksterzondag, 12 juni, een gebedsdag plaats ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren. De dag staat in het teken van de verschijningen van Maria aan Ida Peerdeman, die plaatsvonden van 1945 tot 1959. Er zal samen gebeden worden, de H. Eucharistie wordt gevierd en er is een bijzondere spreker.
Mariale Gebedsdag in Beurs van Berlage
nieuws - woensdag, 19 mei 2010
In de Beurs van Berlage in Amsterdam wordt op Pinksterzondag een gebedsdag gehouden ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren. Deze gebedsdag wordt georganiseerd vanwege het 65-jarig bestaan van de devotie, sinds de verschijningen van Maria aan Ida Peerdeman, begonnen in 1945 en eindigend in 1959. Dit jaar zijn er speciale bijdragen o.a. van bisschop Joseph Nduhirubusa uit Burundi en de Burundese gemeenschap in Nederland, Prof. Dr. Mark Miravalle uit de VS, marioloog en auteur van vele boeken en publicaties.Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose