Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Bedevaart naar Kevelaer

Maandag 2 t/m woensdag 4 juli

gepubliceerd: vrijdag, 11 mei 2018

De jaarlijkse bedevaart vanuit Bisdom Haarlem-Amsterdam naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer zal dit jaar plaatsvinden van maandag 2 t/m woensdag 4 juli. De bedevaart wordt begeleid door meerdere priesters en diakens uit ons bisdom zoals de pastores Eric van Teijlingen, Eugène Jongerden en Jan van der Plas. Gaat u met ons mee?

Programma

Op 2 juli 2018 wordt vertrokken vanuit Alkmaar, Amsterdam (Sloterdijk), Amstelveen, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Heiloo, Langedijk, Volendam. Het programma in Kevelaer omvat een openingslof en intochtprocessie, waarna de bedevaartskaars aan Maria wordt aangeboden. De dag wordt afgesloten met een eucha­ris­tie­viering in de Kaarsenkapel.

Op dinsdag wordt ’s ochtends de kruisweg overwogen en is er ’s middags volop aandacht voor Maria met het rozenkransgebed en een Maria-uurtje. ’s Avonds is er een heilige Mis, die wordt opge­luis­terd door het koor en orkest van de basiliek van Kevelaer, met aansluitend de lichtprocessie.

Op de laatste dag sluiten we af met een mooie afscheids­viering. Aan het begin van de avond bent u weer thuis. Het bedevaart­pro­gramma kent voldoende ruimte voor de gezellige winkeltjes en terrasjes van Kevelaer.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding voor deze bedevaart kunt u contact opnemen met:Gerelateerde nieuwsberichten

zaterdag, 6 juli 2019Maria die de knopen ontwart
maandag, 10 december 2018Advent- / Kerstmarkt van Kevelaer Fotoreportage
vrijdag, 6 juli 2018Met mgr. Punt naar Kevelaer Fotoreportage
zondag, 10 december 2017Advent/Kerstmarkt van Kevelaer
maandag, 10 juli 2017“Marialucht ingeademd...”
maandag, 12 december 2016Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer
zaterdag, 11 juli 2015Inspirerende bedevaart naar Kevelaer
zaterdag, 11 september 2010Foto’s bedevaart naar KevelaerBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose