Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Inspirerende bedevaart naar Kevelaer

gepubliceerd: zaterdag, 11 juli 2015

Een groep van maar liefst 45 mensen is eind juni op bede­vaart geweest naar Kevelaer, net over de grens in Duits­land ter hoogte van het Limburgse Venray. Tijdens deze bede­vaart hebben de heer en mevrouw Versteeg een mooie erespeld gekregen van Keve­laar i.v.m. het feit dat zij 25 jaar deze bede­vaart geor­ga­ni­seerd hebben. Ook pastoor Eric van Teijlingen heeft een erespeld ont­van­gen omdat hij voor de 25ste keer mee was.

Heiligdom in KevelaerJohn en Jannie Versteeg hebben tevens afscheid geno­men van deze organi­sa­tie. We zijn hen zeer dank­baar voor al het werk wat zij hebben gedaan.

Kaars van Kevelaer voor Mgr. Van Burg­ste­den en Mgr. Punt

Ook dit jaar is Mgr van Burg­ste­den ons met een bezoek komen vereren en is hij voor­ge­gaan in de pontificale hoog­mis op dins­dag­avond 30 juni. Dit jaar is het voor de laatste keer geweest dat hij is voor­ge­gaan omdat hij dit jaar 80 jaar hoopt te wor­den. De organi­sa­tie heeft hem bedankt en heeft hem een mooie kaars van Keve­laar aan­ge­bo­den.

Ook hebben wij die avond stil gestaan bij Mgr Punt die woens­dag 1 juli zijn 20-jarig bis­schops­jubi­leum vierde. Aan Mgr. Burg­ste­den is een kaars mee­ge­ven voor Mgr Punt en na­tuur­lijk ook een mooie felici­ta­tie­kaart.

Maria, troost en vreugde

De vie­rin­gen en plech­tig­he­den zijn prima verlopen. Het thema dit jaar was ‘Maria, troost en vreugde’. We hebben met elkaar even kunnen schuilen onder de man­tel van Maria. Daar hebben wij onze zorgen achter kunnen laten. Om ver­vol­gens in vreugde huis­waarts te keren.

Het was al met al een in­spi­re­rende bede­vaart.
Gerelateerde nieuwsberichten

vrijdag, 7 juli 2023“Vreest niet. Ik ben het!”
zaterdag, 6 juli 2019Maria die de knopen ontwart
maandag, 10 december 2018Advent- / Kerstmarkt van Kevelaer
vrijdag, 6 juli 2018Met mgr. Punt naar Kevelaer
vrijdag, 11 mei 2018Bedevaart naar Kevelaer
zondag, 10 december 2017Advent/Kerstmarkt van Kevelaer
maandag, 10 juli 2017“Marialucht ingeademd...”
maandag, 12 december 2016Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer
zaterdag, 11 september 2010Foto’s bedevaart naar KevelaerBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose