Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Dossier LourdesTerugkijken op een mooie Lourdesbedevaart Fotoreportage
nieuws - maandag, 9 mei 2022
Van 3 t/m 8 mei werd de tweede grote Nederlandse bedevaart gehouden naar Lourdes in Frankrijk sinds het uitbreken van de coronapandemie in 2020. Deze bedevaart werd begeleid door mgr. Jan Hendriks.
Lourdesbedevaart Fotoreportage
nieuws - woensdag, 21 augustus 2019
Deze week maken zo’n 450 Neder­landers een bedevaart naar Lourdes in Frankrijk. Een kwart hiervan komt uit ons bisdom - groepen uit Almere, Alkmaar, Heiloo en Volen­dam, naast individuele pelgrims.
Op Lourdesbedevaart met mgr. Hendriks
nieuws - maandag, 2 april 2018
Van dinsdag 11 t/m zondag 16 sep­tember 2018 zal hulpbisschop mgr. J. Hendriks vanuit ons bisdom een bedevaart naar Lourdes begeleiden. De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al meer dan 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes.
Infobijeenkomsten lourdesbedevaarten
nieuws - woensdag, 10 januari 2018
De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al meer dan 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes. Dit in samenwerking met het Huis van de Pelgrim dat landelijk al ruim 95 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert.
Infobijeenkomst Lourdesbedevaarten
nieuws - donderdag, 12 januari 2017
De Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al ruim 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis van de Pelgrim, voorheen Limburgse Bede­vaarten die landelijk al 90 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert, dus ook voor pelgrims uit het bisdom.
Info-middag Lourdes-bedevaart
nieuws - maandag, 28 december 2015
De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert ruim 20 jaar bede­vaarts­reizen naar Lourdes in samen­werking met de Limburgse Bede­vaarten, een landelijke bede­vaart­organi­satie die al 90 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert, dus ook voor pelgrims uit het bisdom.
Mgr. Van Burgsteden viert jubileum in Lourdes
Jubileum bisschopswijding 9 september 2000
nieuws - woensdag, 9 september 2015
Wij feliciteren van harte Mgr. J.G.M. van Burgsteden sss met de vijftiende verjaardag van zijn bisschopswijding op 9 september 2015.
Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam
Treinreis en vliegreis begin september
nieuws - dinsdag, 23 juni 2015
De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert al 20 jaar bede­vaarts­reizen naar Lourdes in samen­werking met de Limburgse Bede­vaarten. Anders dan de naam misschien doet vermoeden, is de laatst­genoemde een landelijke bede­vaart­organi­satie die al 90 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert, dus ook zo voor pelgrims uit ons bisdom.
Bedevaart naar Lourdes voor religieuzen
Begeleiding door Mgr. Van Burgsteden
nieuws - maandag, 9 februari 2015
In september vindt er een speciale bede­vaart naar Lourdes plaats voor religieuzen. De reis wordt begeleid door Mgr. Jan van Burgsteden sss, bisschop­referent voor religi­euzen van de Nederlandse bisschop­pen­confe­rentie. Voor de bede­vaart van 6 tot en met 11 september worden zusters, broeders en paters uit heel Nederland uitgenodigd.
Bedevaart naar Lourdes
Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam
nieuws - zondag, 9 juni 2013
De Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert al 18 jaar bedevaartsreizen naar Lourdes in samenwerking met de Limburgse Bedevaarten. Anders dan de naam misschien doet vermoeden, is de laatstgenoemde een landelijke bedevaartorganisatie die al 90 jaar bedevaarten naar Lourdes organiseert. Dus ook voor pelgrims uit ons bisdom.
Reis voor kinderen en jongeren naar Lourdes in herfstvakantie
nieuws - woensdag, 24 juni 2009
De VNB (Verenigde Nederlandse Bedevaarten) organiseert in de herfstvakantie (17 tot en met 24 oktober a.s.) een reis voor kinderen, tieners en jongeren (0 - 35 jaar) naar de bekende bedevaartsplaats Lourdes. Via het Lourdeswerk van de parochie van Langedijk kunnen deze jongeren mee voor een aantrekkelijke prijs.Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose