Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Jubileum 15 jaar Radio Maria

gepubliceerd: dinsdag, 7 februari 2023

Op zater­dag 4 februari 2023 vierde Radio Maria Neder­land het 15-jarig bestaan. Naar de fees­te­lij­ke Eucha­ris­tie­vie­ring om 12.30 uur met Mgr. Gerard de Korte als hoofd­cele­brant waren vele luis­te­raars uit heel Neder­land toege­ko­men.

In het Dio­ce­saan Centrum Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo bevindt zicht een kleine studio van Radio Maria. Regel­ma­tig wor­den uitzen­dingen ver­zorgd vanuit Heiloo die via DAB+, in­ter­net en de Radio Maria app te be­luis­te­ren zijn. Rector Jeroen de Wit was afgereisd naar het zui­den om het feest mee te vieren.

De on­der­staan­de foto­se­rie door Wim Koopman is van de vie­ring in de Bossche Sint-Jans­kathe­draal, thuis van de Zoete Moeder van Den Bosch.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose