Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Workshop labyrint lopen

Zaterdag 16 oktober - 12.00 uur - Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: dinsdag, 12 oktober 2021

Voor de ten­toon­stel­ling Geloof in Geluk ontwierp Dafne Arlman het Labyrint De weg naar je hart. Zij geeft op zater­dag 16 ok­to­ber een work­shop labyrint lopen in de KoepelKa­the­draal.

Een labyrint bestaat uit één enkel pad dat in een aantal bochten naar de kern slin­gert. In een labyrint kun je niet verdwalen en daarom is een labyrint anders dan een doolhof. In een doolhof zoek je de weg, het labyrint toont je de weg. Het labyrint staat symbool voor het levenspad van de mens. Het lopen van een labyrint geeft rust, zorgt voor verbin­ding en kan helpen bij het ver­werken van erva­ringen.

Op zater­dag 16 ok­to­ber geeft labyrint­ont­werper Dafne Arlman van 12.00 tot 14.00 uur de work­shop labyrint lopen in de KoepelKa­the­draal. Na een korte inlei­ding ga je zelf onder be­ge­lei­ding het labyrint lopen. Zorg voor warme sokken of sloffen. Na afloop is de moge­lijk­heid tot uit­wis­se­ling en kun je de ten­toon­stel­ling Geloof in Geluk bekijken. Deelname­prijs: € 19,50 (inclusief entree KoepelKa­the­draal, koffie/thee). Entree: ingang aan Bis­schop Bottemanne­plein.

Info en tickets