Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Wat is uw favoriete Katholiekleven.nl video?

gepubliceerd: woensdag, 13 juni 2018
Wat is uw favoriete Katholiekleven.nl video?

Katho­liek­le­ven.nl is het videokanaal van de Nederlandse bis­schop­pen dat in 2016 is gestart - tijd om de balans op te maken. We verzamelen de mooiste verhalen van katho­liek­le­ven.nl. Welke video, foto of podcast is jouw favoriet en waarom?

De redactie is erg benieuwd naar de items die het meest worden gewaardeerd. Deze zomer zal de redactie nadenken over het vervolg van katho­liek­le­ven.nl en de programmering in 2019. Daarom doen ze een beroep op alle volgers van katho­liek­le­ven.nl om via een favoriet input te geven. Welke filmpjes, fotoseries en podcasts die we hebben gemaakt worden het meest gewaardeerd en waarom. Met behulp van de zoek­pagina kunnen eenvoudig alle video’s van ons bisdom worden geselecteerd.

Onder de reacties worden drie exemplaren verloot van het eerstvolgende nummer van ‘Kerkelijke Documentatie’ met onder meer de apos­to­lische exhortatie van paus Franciscus ‘Gaudete et exsultate’ over de roeping tot heiligheid in de wereld van vandaag.

Reageer vóór 1 juli 2018 via de e-mail.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose