Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Ledenadministratie - Nieuwe ledenadministratie

gepubliceerd: woensdag, 23 mei 2018

De bis­schop­pen­con­fe­ren­tie heeft in 2017 besloten tot de invoering van een nieuwe automatiseringsoplossing voor parochies. Op de website rkk-online.nl staat informatie over de moge­lijk­he­den voor koppeling van DocBase met de standaardoplossing voor financiële administratie, Exact.

Deze combinatie maakt het mogelijk om parochies met ingang van 2018 een nieuwe oplossing aan te bieden voor zowel de ledenadministratie, de kerkbijdrage-administratie, de begraaf­plaatsadministratie en de financiële administratie.

De nieuwe automatisering zal ook gekoppeld worden aan SILA. Het is de bedoeling dat uiterlijk met ingang van 1 januari 2019 alle parochies gaan werken met de nieuwe automatisering. Met ingang van 2019 is het gebruik van DocBase door de Bis­schop­pen­con­fe­ren­tie verplicht gesteld.

Voor actuele informatie kunt u terecht op de speciale website:Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose