Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kindermusical bij “Onze Lieve Vrouw ter Nood” te Heiloo

gepubliceerd: vrijdag, 14 oktober 2011

De kin­dermusical “Lilli en de Ongelofe­lijke comeback” zal Op 29 ok­to­ber aanstaande om 15.30 uur wor­den opge­voerd op het bede­vaarts­oord “Onze Lieve Vrouw ter Nood” door de kin­de­ren van de KISIgroep uit Helmond. Speciaal voor deze gelegen­heid wordt in de grote of Bede­vaart­ka­pel een groot podium gebouwd.

KISI-Kids Kindermusical bij “Onze Lieve Vrouw ter Nood” te HeilooDe musical ver­telt het verhaal van Lilli die op een won­der­lijke manier terecht komt in Jeru­za­lem, net op het moment dat Jezus wordt opgepakt en gedood. In de musical wordt gezongen, gedanst en toneel gespeeld door meer dan 50 kin­de­ren. Hun KISI-groep bestaat al meer dan 3 jaar. Onder lei­ding van een pro­fes­sio­nal leren zij de liedjes, de danspasjes en zich als acteurs en actrices te bewegen op het toneel.

Na de musical 29 ok­to­ber kunnen alle kin­de­ren die zelf ook wel eens in zo’n musical willen spelen, zich opgeven voor de KISI-groep Heiloo. Deze groep zal op3-4-5 januari 2012 in het voor­ma­lig Juliana­kloos­ter aan de Hoogeweg 65 te Heiloo, repe­te­ren voor de musical “Hemel op Stelten”. Alle kin­de­ren kunnen blijven eten en slapen. Op 5 januari zullen zij de musical uit­voeren op het podium in de grote kapel, onder­steund door ervaren “musicalsterren” uit Helmond.

Kaarten voor 29 ok­to­ber zijn nu al te koop bij het bezoekers­cen­trum van “Onze Lieve Vrouw ter Nood”, ’t Oesdom, geopend iedere dag(behalve maan­dag) van 10.00-16.00 uur. Prijs € 3,50 voor een kind en € 5,- voor een vol­was­se­ne.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose