Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Prijs voor website Sint Vitusparochie Blaricum

Inspiratiedag Geloof in Communicatie

gepubliceerd: zaterdag, 18 november 2023

Onder­deel van de in­spi­ra­tie­dag ‘Geloof in Com­mu­ni­ca­tie’ die zater­dag 18 no­vem­ber in Barne­veld is gehou­den is de uit­ver­kie­zing van de ‘kerk­web­site van het jaar’ en van het ‘Kerk­blad van het jaar’.

Website van het jaar

Van de tien ingezon­den web­si­tes koos de jury de web­si­tes van de Lutherse Kerk Zwolle en Sint Vitus­paro­chie Blaricum - een gedeelde eerste plaats.

Kerk­blad van het jaar

Parochieblad 'Dichtbij’ van Heilige Familieparochie BredaDaar­naast dongen maar liefst 41 kerk­bla­den mee naar de titel ‘Kerk­blad van het jaar’. Uit­ein­de­lijk mag het kerk­blad ‘Dichtbij’ van de Heilige Familie­paro­chie Breda de titel een jaar lang voeren.

In­spi­ra­tie­dag

De in­spi­ra­tie­dag ‘Geloof in Com­mu­ni­ca­tie’ is een ini­tia­tief van Webheld, Bureau Intermonde en De Zalige Zalm. Met deze dag, speciaal voor mensen met een com­mu­ni­ca­tie­taak in kerken, willen zij een impuls geven aan ker­ke­lijke com­mu­ni­ca­tie.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose