Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

‘Jouw verhaal in de KoepelKathedraal’

Lever Foto, kunstwerk of verhaal aan om kans te maken

gepubliceerd: woensdag, 16 augustus 2023

125 jaar KoepelKathedraalDe KoepelKa­the­draal, ook bekend als Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo, in Haar­lem bestaat 125 jaar en dat vieren we dit najaar met een groeps­ex­po­si­tie van en voor de inwoners van Haar­lem e.o.

Wij zijn op zoek naar foto’s, teke­ningen, schil­derijen en verhalen die passen in het thema ‘125 jaar KoepelKa­the­draal’. Heb jij zelf ook een verhaal? Een mooie her­in­ne­ring, een leuke anekdote of iets anders over de Koepel­kathe­draal en jou­zelf? Laat het ons weten!

Elk verhaal is waarde­vol. Maar ook die foto uit dat oude foto­boek, dat schil­derij van jouw (groot)ouders of dat je mis­schien zelf wel gemaakt hebt. Deel jouw erva­ring met dit unieke gebouw met ons vóór 20 sep­tem­ber 2023.

In bij­ge­voegde flyer vind je meer in­for­ma­tie. Wellicht ben je zelf niet geïn­te­res­seerd, maar ken je iemand die dat wel zou zijn, oud of jong: dan vragen wij je vrien­de­lijk om deze flyer te ver­sprei­den, bij voor­baat dank daarvoor!

Van de foto’s, kunst­werken en verhalen maken we een ten­toon­stel­ling die van ok­to­ber t/m de­cem­ber 2023 te zien zal zijn in de ka­the­draal. Zo wordt jouw erva­ring onder­deel van de ge­schie­de­nis van de KoepelKa­the­draal!

Meer info

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose