Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Indrukwekkende dankviering in Den Bosch

Download bidprentje Heilige Titus Brandsma

gepubliceerd: maandag, 23 mei 2022

De Sint-Jans­kathe­draal, die in de mei­maand toch al niets te klagen heeft als het om bezoekersaantallen gaat, zat zon­dag­mid­dag 22 mei weer bijna vol. Deze keer kwamen de deel­ne­mers aan de vie­ring niet primair voor de Zoete Moeder, maar om te danken voor de heilig­ver­kla­ring van Titus.

Hoofd­cele­brant was kar­di­naal Wim Eijk en diverse bis­schop­pen en pries­ters con­ce­le­breer­den. Uit ons bisdom waren onder andere Mgr. Hendriks, ver­te­gen­woor­digers van de Titus Brandsma­kerk te Am­stel­veen, diaken Paul Koopman, Deken Eugène Jonger­den, pastoor Eric van Teijlingen en drs. Dea Broersen.

Bidprentje

Uite­raard is er ook een bidprentje van de Heilige Titus Brandsma. Deel­ne­mers aan de vie­ring in ’s-Hertogen­bosch kregen die mee naar huis maar een digitale versie is ook be­schik­baar op deze web­si­te.

 

(foto­se­rie: Wim Koopman)
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose