Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Alpha Experience

Donderdag 19 mei - 18.30 uur - Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: woensdag, 11 mei 2022

Alpha Experience

Alpha is een hele mooie manier om een geloofsimpuls te geven aan een pa­ro­chie­ge­meen­schap. Het brengt geloof en het ver­sterkt de ge­meen­schap. Het is dé eerste stap om te werken aan pa­ro­chie­ver­nieu­wing. Veel pa­ro­chies, pastores en vrij­wil­li­gers hebben nog geen erva­ring met Alpha. Daarom wordt er op don­der­dag­avond 19 mei in Haar­lem een Alpha Experience aan­ge­bo­den.

Tijdens een Alpha Experience maak je één van de Alpha-bij­een­komsten mee. Je schuift aan bij een heer­lijke maal­tijd. Ver­vol­gens kijk je een afleve­ring van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het on­der­werp door te praten. De perfecte kans om te ont­dek­ken wat Alpha is!

Details

wat: Alpha Experience
wanneer: Donder­dag 19 mei 2022 van 18.30 tot 21.00 uur
waar: Plebanie Bavo­kathe­draal, Leidse­vaart 146, 2014 HE Haar­lem

Welkom

Ie­der­een is van harte welkom om bij de Alpha Experience aan te sluiten. We vragen je wel om je even aan te mel­den in ver­band met de maal­tijd. Aanmel­den kan via de web­si­te van Alpha Neder­land:

 

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose