Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

OriŽntatieweekend Heiloo

Weekend 1 t/m 3 april - Heiligdom O.L. Vrouw ter Nood Heiloo

gepubliceerd: maandag, 28 maart 2022

Van vrij­dag­avond 1 t/m zon­dag­mor­gen 3 april zal weer het Ori­ën­ta­tie­week­end van het semi­na­rie plaats­vin­den. Heb je het idee dat God je mis­schien roept om pries­ter te wor­den? Ook al zit je nu nog op de middel­ba­re school, of volg je een studie, aarzel niet om je op te geven voor dit weekend.

De ont­moe­ting met se­mi­na­risten, de rector, het gebed en de omge­ving van het semi­na­rie zullen je helpen in het on­der­schei­den van de weg die God met je voor hebt. Er zijn geen kosten aan verbon­den, slechts een open hart wordt gevraagd. Kom en zie!

Voor opgave en in­for­ma­tie kun je terecht bij rector Jeroen de Wit. Ook wanneer dit weekend niet goed is in te passen in je agenda, kan je contact opnemen met de rector om andere moge­lijk­he­den te bespreken.

Promovideo

Details

datum: Weekend van 1 t/m 3 april 2022
tijd: vrij­dag­avond tot zon­dag­mid­dag
adres: Groot­semi­narie St. Wil­li­brord
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo
kosten: gratis
aanmel­den: rector Jeroen de Wit
06 - 40 125 490
rector@wil­li­brord­semi­narie.nl

 

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose