Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Alphacursus Haarlem

Vanaf 19 april - 18.30 uur - Plebanie Haarlem

gepubliceerd: zaterdag, 5 maart 2022

In de plebanie van de St. Bavo­kathe­draal te Haar­lem wordt weer een Alpha­cur­sus geor­ga­ni­seerd. Vraag jij je ook weleens af... Of er meer is tussen hemel en aarde? Waarom er zoveel oorlog is in de wereld? Wie Jezus is? Of bid­den eigen­lijk wel helpt? Wat je met de kerk moet?

Als deze of verge­lijk­ba­re vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus! Elke bij­een­komst begint met een maal­tijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt er een inlei­ding en is er gelegen­heid om in kleine groepen ver­der te praten. Deze cursus is geschikt voor ie­der­een die vragen heeft over het chris­te­lijk geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelo­vi­ge te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen wor­den gesteld en we gaan samen op zoek naar ant­woor­den. De meeste deel­ne­mers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: De cursus is gratis!

Van harte welkom!

Details

data: dins­dag­avon­den van 19 april t/m 28 juni
plus zater­dag 28 mei 2022
tijd: van 18.30 tot 21.00 uur (met maal­tijd)
locatie: Plebanie van de Sint-Bavo­kathe­draal
Leidse­vaart 146, Haar­lem
ingang Emma­plein

De cursus omvat tien avon­den plus een uit­ge­brei­dere bij­een­komst op zater­dag 28 mei waarin de Heilige Geest centraal staat. Mocht je één of twee bij­een­komsten niet kunnen, dan is dat geen probleem, maar het is wel fijn als je dat vooraf even aangeeft.

Info en opgave

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose