Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kerstmis in de kathedraal

gepubliceerd: woensdag, 22 december 2021

Kerstmis in de kathedraalEvenals vorig jaar zal het ook dit jaar moge­lijk zijn om Kerst­mis in de Ka­the­drale Basiliek St. Bavo thuis mee te vieren. Te mid­den van alle beper­kingen willen we u daar­mee graag de moge­lijk­heid bie­den om de komst van het Jezus­kind te vieren. Dat zijn Licht en Vrede mogen schijnen in deze wereld!

Kerst­avond

24 de­cem­ber - 21.00 uur - Nacht­mis gevierd door de bis­schop, Mgr. J. Hendriks, met mede­wer­king van enige zan­gers van het ka­the­drale koor onder lei­ding van S. Nieuwen­huij­sen, en organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op rkhaarlem.nl/vie­rin­gen/live, maar ook op TV, bij zen­der NH Nieuws (o.a. KPN 509, Ziggo 707)

Eerste Kerst­dag

25 de­cem­ber - 10.00 uur - Pontificale H. Eucha­ris­tie­vie­ring door de bis­schop, Mgr. J. Hendriks, met mede­wer­king van enige zan­gers van het ka­the­drale koor onder lei­ding van S. Nieuwen­huij­sen en organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op rkhaarlem.nl/vie­rin­gen/live

Tweede Kerst­dag

26 de­cem­ber - 10.00 uur - H. Eucha­ris­tie­vie­ring door de ple­baan, Mgr. B. Putter, met zang ver­zorgd door cantor M. Mallin­ger en als organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op rkhaarlem.nl/vie­rin­gen/live

Ka­the­draal TV

Het over­zicht van de vie­rin­gen na Kerst­mis vindt u op www.ka­the­draaltv.nl

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose