Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Willibrordseminarie op TV

Woensdag 9 juni - 20.30 uur - RTL4

gepubliceerd: zaterdag, 5 juni 2021

Het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord in Heiloo komt woens­dag­avond 9 juni op TV in het RTL4 pro­gram­ma De Bauers: bestem­ming onbekend.

Verrast

Het bekende koppel Frans en Mariska Bauer doet in het pro­gram­ma iedere week een plek aan die ze nog niet kennen en waardoor ze verrast wor­den. Frans en Mariska reis­den eer­der voor ver­schil­lende tele­vi­sie­pro­gramma’s al af naar de Verenigde Staten, China en Argentinië. “Na kennis te hebben gemaakt met ver­schil­lende culturen op verre reisbestem­mingen, had­den wij niet meer het idee verrast te kunnen wor­den. Niets bleek min­der waar! Zelfs dicht bij huis zijn er levens­stijlen die ons wisten te verbazen!”

Mooi re­sul­taat

Het semi­na­rie is reeds in de gelegen­heid geweest om de uitzen­ding te bekijken en vermeldt dat het een mooi pro­gram­ma is gewor­den.

Van harte aan­be­vo­len!

Details

datum: Woens­dag 9 juni
tijd: Vanaf 20.30 uur
waar: Tele­vi­sie­sta­tion RTL4Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose