Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

KISI Familiemusical - Ruth

25 september - 14.00 uur - Aalsmeerderbrug

gepubliceerd: donderdag, 3 juni 2021

Ruth - De Familiemusical gaat na één jaar corona-uitstel in sep­tem­ber 2021 in première. Het prach­tige Bijbel­ver­haal dat ook wel de ‘parel van het Oude Testa­ment’ genoemd wordt, zal op 19 sep­tem­ber in ’s-Hertogen­bosch in première gaan en daarna onder andere op 25 sep­tem­ber in Aalsmeer­derbrug wor­den opge­voerd.

Familiemusical

Een actueel, aan­grij­pend en authen­tiek verhaal, een genot voor oog en oor. Ruth - De Familiemusical is een sprankelend verhaal over een jonge vrouw die alle grenzen overwint en een nieuwe start aandurft. Laat je raken door een eeuwen­oud verhaal dat niets van zijn kracht verloren heeft. Een erva­ring vol van hoop, die helemaal past in deze tijd van onzeker­heid en opnieuw starten.

Een jonge cast en crew van 100 personen brengt ‘Ruth - De Familiemusical’ tot leven.

Het plot

Het verhaal Ruth gaat over een jonge vrouw die, wanneer alles in haar leven verloren lijkt, voor een las­tige keuze komt te staan en besluit met haar schoon­moe­der Naomi mee naar het voor haar vreemde Beth­le­hem te gaan. Ze voelde al lan­ger een diep verlangen naar de God en het volk van Naomi. Daar, in een onbekend land, moet ze voor zich­zelf en haar schoon­moe­der een nieuw leven op zien te bouwen, wat las­tig blijkt te zijn. Maar wanneer Ruth Boaz ontmoet, gloort er nieuwe hoop.

Vol humor en pakkende scènes is de musical geschikt voor alle leeftij­den vanaf 6 jaar.

Meer in­for­ma­tie

Deze musical is uitermate geschikt voor ge­zin­nen of als missio­nair project voor een pa­ro­chie. De musical wordt tech­nisch onder­steund vanuit KISI inter­na­tio­naal waardoor deze grote productie in Neder­land moge­lijk is. Pa­ro­chies wor­den uit­ge­no­digd om contact op te nemen en te in­for­meren naar de moge­lijk­he­den om de musical in te zetten voor de pa­ro­chie.

Trailer
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose