Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kathedraal TV is op zoek naar editors

Zaterdag 29 mei - 10.00 uur - Plebanie of online

gepubliceerd: vrijdag, 21 mei 2021

Training monterenKa­the­draal TV is op zoek naar editors! “Heb je altijd al eens willen leren mon­te­ren? Zou je je skills willen inzetten voor mis­sio­ne­ring, binnen het team van Ka­the­draal TV of voor je eigen pa­ro­chie? Ben je een beginner en wil je graag de eerste stappen in het mon­te­ren zetten? Meld je dan aan voor de mon­teer­trai­ning op zater­dag 29 mei, van 10 uur tot 12 uur!”

De trai­ning kan zowel online via Teams als offline in het bis­schops­huis naast de Bavo­kathe­draal wor­den gevolgd. Vaste gezichten van Ka­the­draal TV, Quirien van Berkel en Lizette Romijn, praten je bij en leren je wat han­dige trucs. Er zijn geen kosten aan verbo­den, maar een vrij­wil­lige bijdrage via de doneeroptie van de web­si­te is van harte welkom!

Nodig voor het volgen van de trai­ning is een eigen com­puter met daarop het montage­pro­gramma Open Shot geïnstalleerd. Een link om de software te down­loa­den en installeren volgt na aanmel­ding.

Details

wat:
Trai­ning mon­te­ren in One Shot
trainers: Lizette Romijn & Quirien van Berkel
datum: zater­dag 29 mei 2021
tijd: 10.00 tot 12.00 uur
locatie: Online via Teams of
Offline in het bis­schops­huis, naast de Bavo­kathe­draal
kosten: gratis, vrij­wil­lige bijdrage
aanmel­den: ka­the­draaltv@bisdomhaarlem-amster­dam.nl
meer in­for­ma­tie: www.ka­the­draaltv.nl

 

Flyer - Kathedraal TV training monteren

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose