Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Virtueel concert ‘The blessing of the cross’

Palmzondag 28 maart - 15.00 uur - YouTube

gepubliceerd: vrijdag, 26 maart 2021

Net als vorig jaar is het ook dit jaar niet moge­lijk om de veer­tig­da­gen­tijd en Pasen te vieren zoals we dat gewend zijn. Op ini­tia­tief van de Indonesische katho­lie­ke ge­meen­schap in Neder­land en in Indonesië, zal er een virtueel concert plaats­vin­den via ‘Hidup TV channel Indonesia’ zodat alle gelo­vi­gen in de wereld toch samen het Paas­feest kunnen vieren.

Muzi­kanten die wonen in Neder­land en Indonesië, in pa­ro­chies in Neder­land, en Indonesische mis­sio­na­rissen in Neder­land, België, Sierra Leone, Angola, Brazilië, Israël en Indonesië, ver­zorgen samen dit concert. Bis­schop Jan Hendriks spreekt het voor­woord en een gebed uit en is er ook een bijdrage vanuit de St. Odulphus­paro­chie uit Assendelft.

U bent allen van harte uit­ge­no­digd om samen de voor­be­rei­dingen voor Pasen met de liefde van God voor ons allen bij te wonen in deze bij­zon­dere tijd.

We hopen dat we met z’n allen de liefde van God mogen ervaren en samen de spirit voor Pasen in ons hart sluiten om Zijn liefde te beleven.

Pro­mo­tievideo

Video vanaf zon­dag 28 maart 15.00 uur
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose