Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kerst-Doeboek voor kinderen

Vierkerstmis.nl

gepubliceerd: vrijdag, 18 december 2020

Op Vierkerst­mis.nl is een doe­boek geplaatst speciaal voor kin­de­ren tot en met 12 jaar (en ver­der voor ie­der­een die het leuk vindt). In het boekje staan onder meer een kleurplaat, ideeën om te knutselen, een recept voor kerst­kransjes, een kerstgedicht en tips voor hoe je thuis Kerst­mis kunt vieren. Het doe­boek kan wor­den gedownload en geprint en is zo een leuk cadeau voor (klein)kin­de­ren voor de kerst­va­kan­tie.

Verder biedt de site nu ook een link met een pagina op rkkerk.nl waar alle links naar de web­si­tes van de zeven bis­dom­men op staan. Zo kunnen bezoekers ge­mak­ke­lijk doorklikken naar de site van hun eigen bisdom en daar de actuele bisdomin­for­ma­tie rondom Kerst­mis volgen.

Promoot Vier Kerst­mis via je social accounts!

Ook biedt Vierkerst­mis.nl een afbeel­ding bedoeld voor bis­dom­men, pa­ro­chies en ver­der voor ie­der­een die via het eigen social media account wil oproepen om Kerst­mis te vieren. De post is geschikt voor twitter, facebook en Instagram en kan men desgewenst linken aan de eigen web­si­te-url. Als heel veel mensen hier gebruik van maken klinkt zo de uit­no­di­ging Vier Kerst­mis overal op in­ter­net.

Vierkerst­mis.nl wordt fi­nan­cieel mede moge­lijk gemaakt door de Mr. Paul de Gruyter­stich­ting.

 

Kerst-Doeboek voor kinderen
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose