Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kathedraal TV presenteert ‘Hemelse Baksels’

Vanaf 17 september - In gesprek met jongeren over geloofsthema’s

gepubliceerd: vrijdag, 11 september 2020

Jong bisdom Haar­lem-Am­ster­dam heeft in corona­tijd een nieuwe serie gelan­ceerd die de ko­men­de weken wordt uitgezon­den op Ka­the­draal TV. In deze serie van bakfilmpjes gaat jon­ge­ren­wer­ker Carolien in gesprek met ver­schil­lende katho­lie­ke jon­ge­ren over een geloofs­the­ma.

De video’s zijn inte­res­sant om te kijken omdat je ontdekt hoe jon­ge­ren over het geloof denken en je jezelf mee kunt laten nemen in het denk­pro­ces over bepaalde geloofs­the­ma’s. De video’s zijn oor­spron­ke­lijk gemaakt voor jon­ge­ren­groepen en te gebruiken als inlei­ding op een thema-avond om er daarna over in gesprek te gaan.

 

Afleve­ringen

De serie wordt ge­pre­sen­teerd door Carolien Hoogen­boom van het jon­ge­ren­pas­to­raat.

Elke week zal op don­der­dag­avond 19.30 uur een nieuwe afleve­ring ver­schij­nen op Ka­the­draal TV. Gedurende vier weken lang kunt u genieten van een nieuwe afleve­ring op:

don­der­dag 17 sep­tem­ber Theo­lo­gie van het Lichaam met Daniel
don­der­dag 24 sep­tem­ber Keuzes maken met Ineke
don­der­dag 1 ok­to­ber De Gees­te­lij­ke wereld met Daniel
don­der­dag 8 ok­to­ber Maria met Wannes

Ka­the­draal TV

Abonneer je op ons kanaal voor onze nieuwste series en afleve­ringen!

Jong bisdom Haar­lem-Am­ster­dam

Jong bisdom Haar­lem-Am­ster­dam is het jon­ge­ren­pas­to­raat van het bisdom. Meer info over dit pas­to­raat vind je op:
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose