Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Nieuw programma vanuit de studio in Heiloo

Woensdags - 9.45 uur - Radio Maria Nederland

gepubliceerd: dinsdag, 25 februari 2020
foto: Radio Maria Nederland
v.l.n.r. Pastoor Overmars, pater Gerard Weijers, rector Jeroen de Wit en zuster Esperanza
v.l.n.r. Pastoor Overmars, pater Gerard Weijers, rector Jeroen de Wit en zuster Esperanza

Radio Maria Neder­land lan­ceert op Aswoens­dag het nieuwe pro­gram­ma Naar de Bron. Elke woens­dag zal vanuit de studio in Heiloo een mooi aanbod komen van in­spi­ra­tie en ver­die­ping!

Af­wis­se­lend richten Pater Gerard Wijers SSS, Moeder Esperanza SSVM van de Blauwe Zusters, pastoor Anton Overmars én rector Jeroen de Wit zich tot de luis­te­raars.

Naar de Bron staat ge­pro­gram­meerd op iedere woens­dag om 09.45 uur en wordt herhaald om 13.30 en 22.15 uur.

Studio Heiloo

Op zater­dag 26 ok­to­ber 2019 is een tweede studio van Radio Maria Neder­land geopend op het Hei­lig­dom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo. Naast de hoofd­stu­dio in ’s-Hertogen­bosch is er nu ook een kleine studio in ons bisdom. In deze studio wor­den opnames of live-uitzen­dingen gemaakt die via de hoofd­stu­dio in Den Bosch wor­den uitgezon­den.

Ontvangst­moge­lijk­heden

De pro­gram­ma’s van Radio Maria Neder­land zijn te be­luis­te­ren via DAB+, via in­ter­net (op de web­si­te of met behulp van de speciale app) en door gebruik te maken van de Audio­theek.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose