Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kerst in de crypte van de kathedraal

Met 300 kerstgroepen in ondergrondse gangen

gepubliceerd: maandag, 16 december 2019

Laat je mee­voeren en betoveren in de onder­grondse crypte van de Koepel­kathe­draal van Haar­lem. Daar is het kerst! Met wel 300 prach­tige kerst­groepen, een modelspoor­baan, heel veel verlichte kerst­bo­men, kin­de­ren kunnen er heer­lijk knutselen en je kunt er je eigen kerst­de­co­ra­tie maken.

Een prach­tig aangeklede en sfeer­vol verlichte Charles Dickens-ach­tige set­ting. Voor bezoekers van jong tot oud is er iets te beleven. Elk half uur start er een cursus ‘kerst­or­na­ment maken’ en speciaal voor kin­de­ren hebben we een kerst­puz­zel­tocht en aan grote tafels kunnen ze hun eigen kerst­stal maken. We schenken er koffie, Engelse thee, warme chocolade­melk en na­tuur­lijk is er glühwein, warme apfelstrudel en kids kunnen hun eigen Brusselse wafel ‘versieren’.

De ka­the­draal is op zich­zelf al heel bij­zon­der, maar door een bezoek te brengen aan de avon­tuur­lijke onder­grondse gangen, waan je je in een sprookje. Een magische wereld vol kerst­groepen, lichtjes en verras­singen. En als je uitgekeken bent kan je ook nog eens een van de torens beklimmen tot 60 meter hoog voor een spet­te­rend uit­zicht op de stad Haar­lem, de duinen en de zee!

De expositie staat opge­steld van zater­dag 14 de­cem­ber 2019 t/m zon­dag 5 januari 2020. Kom gezellig langs, de geur van warme wafels komt je tegemoet!

Meer in­for­ma­tie

Uit­ge­breide in­for­ma­tie is te vin­den op deze web­si­te:
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose