Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Gebedsdag - Vrouwe van alle Volkeren

Zaterdag 1 juni - 12.00 uur - RAI Amsterdam

gepubliceerd: dinsdag, 21 mei 2019

Zater­dag 1 juni 2019 vindt in de RAI te Am­ster­dam de gebeds­dag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren plaats met als bij­zon­dere gasten de Ameri­kaanse acteur Jim Caviezel en de Schotse bis­schop Mgr. John Keenan.

Jim Caviezel is bekend van zijn rol als Jezus in de film ‘The Passion’ van regisseur Mel Gibson, komt uit de Verenigde Staten over om te ver­tellen over zijn band met Maria als Vrouwe van alle Volkeren en zijn inzet voor het dogma van Maria als Mede­ver­los­seres, Mid­de­la­res en Voor­spreek­ster.

Bis­schop John Keenan komt uit Schotland om te ver­tellen over zijn per­soon­lijke band met Maria, en zijn inzet voor haar ver­ering.

Jim Caviezel Mgr. John Keenan
Jim Caviezel Mgr. John Keenan

Pro­gram­ma

De dag begint om 12.00 uur met de Barm­har­tig­heidsrozen­krans, waarna de Pontificale H. Eucha­ris­tie­vie­ring gevierd wordt door Mgr. dr. J.M. Punt. Om 14.00 uur begint het mid­dag­pro­gramma met Jim Caviezel en John Keenan.

Details

datum: zater­dag 1 juni 2019
tijd: van 12.00 tot 18.00 uur
locatie: RAI Am­ster­dam, Forum Centre, Ingang E
in­for­ma­tie: www.devrouwe­vanalle­volkeren.nl/gebeds­dag-in-de-rai-zater­dag-1-juni-2019Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose