Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Sint Bonifatiusinstituut houdt Open Dag

Zaterdag 11 mei - 10.30 tot 16.00 uur - Tiltenberg Vogelenzang

gepubliceerd: donderdag, 28 maart 2019

Naast het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord waar seminaristen worden opgeleid tot priester, heeft Bisdom Haarlem-Amsterdam ook het Theologisch Instituut St. Bo­ni­fa­tius waar diakens en catechisten worden opgeleid en ook diverse cursussen kunnen worden gevolgd. Op zaterdag 11 mei 2019 kunnen geïn­te­res­seerden kennis­ma­ken tijdens de Open Dag.

Welkom

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom dan naar de Open Dag van het St. Bo­ni­fa­tius Instituut op zaterdag 11 mei 2019. De dag begint om 9.00 uur met de Lauden (Gezamenlijk ochtengebed) en de Eucharis­tie­viering; het programma van de Open Dag begint om 10.30 uur.

Op de Open Dag kun je kennis­ma­ken met het St. Bo­ni­fa­tius instituut. Een dagdeel of een hele dag kennis­ma­ken met studenten en docenten op een plek waar geloof en studie hand in hand gaan. Je bent van harte welkom!

Programma

Vanaf 10.30 uur voorzien wij gesprekken met de studieprefect omtrent praktische zaken in verband met de studie, met de bisschoppelijk verant­woorde­lijke voor de opleidingen, de geestelijk leidsman (spirituaal) van de opleiding over het verband tussen theologie studeren en het geestelijk leven als ook gesprekken en uitwisseling met studenten.

De dag eindigt om 16.00 uur met het bidden van de Vespers. Tevens is er de gelegenheid kennis­ma­ken met de prachtige locatie van De Tiltenberg en de geschiedenis van het huis.

Het St. Bo­ni­fa­tius Instituut

Theologie studeren is sterker worden, sterker in je eigen geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg in het geloof te vinden. Het Sint Bo­ni­fa­tius­instituut geeft vele mogelijkheden om je te verdiepen in het katholieke geloof: van korte cursussen tot het in deeltijd behalen van een bachelor of master in de theologie. De colleges en cursussen vinden (voornamelijk) op zaterdag plaats.

De Tiltenberg

De Tiltenberg is een prachtig en sfeervol gebouw, dichtbij de duinen in Vogelenzang (ten zuiden van Haarlem) en is per auto of met het openbaar vervoer te bereiken. Het adres is Zilkerduinweg 375, 2114 AM Vogelenzang.

Aanmelden

Wij verzoeken u zich aan te melden (ook in verband met de lunch) bij de studieprefect Drs. Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org of telefonisch 0252 - 345 333.

Details

datum: Zaterdag 11 mei 2019
tijd: van 10.30 tot 16.00 uur
(9.00 uur Lauden en Eucha­ris­tie­viering)
locatie: De Tiltenberg, Zilkerduinweg 375, 2114 AM  Vogelenzang
informatie: studieprefect Drs. Diederik Wienen
(0252) 345 333
dwienen@tiltenberg.org
website: www.bo­ni­fa­tius­insti­tuut.nl

 

De Tiltenberg, Zilkerduinweg 375, Vogelenzang
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose