Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Televisiemis vanuit de Haarlemse Kathedraal

Zondag 10 maart - 10.15 uur - NPO1

gepubliceerd: vrijdag, 8 maart 2019

Op de eerste zondag van de veertigdagentijd, 10 maart 2019, zal de eucha­ris­tie­viering rechtstreeks worden uitgezonden op NPO1 vanuit de Kathedrale Basiliek van St. Bavo in Haarlem. De viering begint om 10.30 uur. Bisschop-coadjutor Mgr. dr. Jan Hendriks zal in deze viering de celebrant zijn. De viering wordt voorafgegaan door het geloofs­ge­sprek met Mgr. Hendriks om 10.15 uur.

Muziek

Het Kathedrale Koor zal de viering muzikaal begeleiden met onder andere delen uit Missa O Quam Gloriosum van T. de Victoria en mo­tet­ten van Lotti en Howels. Het Kathedrale Koor staat onder leiding van Magistra Cantus Sanne Nieuwenhuijsen, met aan het orgel de Titulair organist van de Kathedraal, Ton van Eck.

Uitzending gemist NPO1

Het is prachtig deze viering ‘live’ mee te maken in de Haarlemse Kathedraal als begin van een hopelijk gezegende veertigdagentijd. En de viering is altijd later terug te zien op Uitzending gemist.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose