Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Televisiemis vanuit de Haarlemse Kathedraal

Zondag 10 maart - 10.15 uur - NPO1

gepubliceerd: vrijdag, 8 maart 2019

Op de eerste zon­dag van de veer­tig­da­gen­tijd, 10 maart 2019, zal de eucha­ris­tie­vie­ring recht­streeks wor­den uitgezon­den op NPO1 vanuit de Ka­the­drale Basiliek van St. Bavo in Haar­lem. De vie­ring begint om 10.30 uur. Bis­schop-coad­ju­tor Mgr. dr. Jan Hendriks zal in deze vie­ring de cele­brant zijn. De vie­ring wordt vooraf­ge­gaan door het geloofs­ge­sprek met Mgr. Hendriks om 10.15 uur.

Muziek

Het Ka­the­drale Koor zal de vie­ring muzikaal be­ge­lei­den met onder andere delen uit Missa O Quam Gloriosum van T. de Victoria en mo­tet­ten van Lotti en Howels. Het Ka­the­drale Koor staat onder lei­ding van Magistra Cantus Sanne Nieuwen­huij­sen, met aan het orgel de Titulair organist van de Ka­the­draal, Ton van Eck.

Uitzen­ding gemist NPO1

Het is prach­tig deze vie­ring ‘live’ mee te maken in de Haar­lemse Ka­the­draal als begin van een hope­lijk gezegende veer­tig­da­gen­tijd. En de vie­ring is altijd later terug te zien op Uitzen­ding gemist.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose