Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Wereldjongerendag

Palmzondag 14 april - 11.00 uur - Heemskerk

gepubliceerd: donderdag, 7 maart 2019

Het Jon­ge­ren­plat­form nodigt alle jon­ge­ren tussen de 16 en 30 jaar uit voor de Wereld­jon­ge­renDAG op palm­zon­dag 14 april 2019 in Heems­kerk. Het thema is deze keer ‘Available for him/her’.

Misschien ben je er al uit, weet je al jaren dat je wilt trouwen, dat je kinderen wilt krijgen, weet je al precies hoe jouw trouwjurk er uit gaat zien of welke namen je jouw kinderen wilt geven. Het lijkt zo normaal om te gaan trouwen, maar ook het huwe­lijk is een roe­ping. Zoals God jonge mannen en jonge vrouwen roept voor het priester­schap en het reli­gi­eus leven, zo roept God ook jonge mannen en jonge vrouwen voor het huwe­lijk. Benieuwd hoe dat gaat, wat de roe­ping van het huwe­lijk inhoudt? Kom zon­dag 14 april naar de wereld­jon­ge­ren­dag!

Pro­gram­ma

We beginnen de dag met de Palm­zon­dag­vie­ring in de Maria­kerk te Heems­kerk waarin Mgr. Hendriks zal voorgaan. Na een lunch ver­tellen een ouder en een jonger echtpaar hoe zij de roe­ping tot het huwe­lijk hebben gevon­den en hoe ze de roe­ping van het huwe­lijk beleven. Later op de mid­dag volgt er een keuze­pro­gramma met moge­lijk­he­den tot een verdiepende, actieve en in­ter­ac­tie­ve workshop. Na­tuur­lijk sluiten we de dag af met een lekkere borrel.

Details

wie: 16-30 jaar
wat: Wereld­jon­ge­ren­dag Available for him/her
waar: Maria­kerk, Spoellaan 1-3, Heems­kerk
wanneer: Zondag 14 april 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
entree: € 5 per persoon

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose