Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Wereldjongerendag

Palmzondag 14 april - 11.00 uur - Heemskerk

gepubliceerd: donderdag, 7 maart 2019

Het Jongerenplatform nodigt alle jongeren tussen de 16 en 30 jaar uit voor de Wereld­jonge­ren­dag op palm­zondag 14 april 2019 in Heems­kerk. Het thema is deze keer ‘Available for him/her’.

Misschien ben je er al uit, weet je al jaren dat je wilt trouwen, dat je kinderen wilt krijgen, weet je al precies hoe jouw trouwjurk er uit gaat zien of welke namen je jouw kinderen wilt geven. Het lijkt zo normaal om te gaan trouwen, maar ook het huwelijk is een roeping. Zoals God jonge mannen en jonge vrouwen roept voor het priester­schap en het religieus leven, zo roept God ook jonge mannen en jonge vrouwen voor het huwelijk. Benieuwd hoe dat gaat, wat de roeping van het huwelijk inhoudt? Kom zondag 14 april naar de wereld­jonge­ren­dag!

Programma

We beginnen de dag met de Palm­zondag­viering in de Mariakerk te Heems­kerk waarin Mgr. Hendriks zal voorgaan. Na een lunch vertellen een ouder en een jonger echtpaar hoe zij de roeping tot het huwelijk hebben gevonden en hoe ze de roeping van het huwelijk beleven. Later op de middag volgt er een keuze­pro­gramma met mogelijkheden tot een verdiepende, actieve en interactieve workshop. Natuurlijk sluiten we de dag af met een lekkere borrel.

Details

wie: 16-30 jaar
wat: Wereld­jonge­ren­dag Available for him/her
waar: Mariakerk, Spoellaan 1-3, Heems­kerk
wanneer: Zondag 14 april 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
entree: € 5 per persoon

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose