Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Pelgrimstocht Vastenactie vanuit Weesp

‘Wandelen over water’

gepubliceerd: woensdag, 27 februari 2019

Pelgrimstocht Vastenactie vanuit Weesp

De Vas­ten­ac­tie houdt jaar­lijks een pelgrims­tocht als sponsorloop voor de diverse projecten. Van don­der­dag 11 t/m zater­dag 13 april 2019 wordt de tocht alweer voor de negende keer gelopen. Wandel­rou­tes in het rivieren­ge­bied van de Vecht en Gein zijn uit­ge­zet voor elke dag een rond­wan­de­ling van ca. 20 km vanuit Weesp.

Pro­gram­ma

datum wandel­rou­te
don­der­dag 11 april van Weesp naar Nederhorst den Berg en Ankeveen
vrij­dag 12 april gaat naar het Naar­dermeer en de Muider­berg
zater­dag 13 april er wordt gewandeld naar Nigtevecht en Abcoude

Wandelen over water

De Pelgrims­tocht ‘Wandelen over water’ is een geldinzamelactie voor de vijf water­pro­jecten van de Vas­ten­ac­tie in 2019. Deel­ne­mers kunnen via de web­si­te van de Vas­ten­ac­tie een actie­pa­gina aanmaken en zich laten sponsoren. Er staan tips hoe je succes­vol sponsors kan werven. Het avond­pro­gramma op don­der­dag en de vrij­dag staat in het teken van creativi­teit, en be­zin­ning samen met pastores in de regio Weesp. De Vas­ten­ac­tie Pelgrims­tocht is geor­ga­ni­seerd door vrij­wil­li­gers van de pa­ro­chie Levend Water van Weesp, Muiden en Muider­berg.

Aanmel­ding kan via de web­si­te voor één, twee of drie dagen. Al of niet met slaap­moge­lijk­heid en deelname aan avondeten. Voor over­nach­ting is een hotel in Weesp ge­re­ser­veerd. Ook andere nut­tige zaken voor onderweg zijn gere­geld, zoals lunch­pak­ket­ten, pauze­plekken, warme maaltij­den, EHBO en de bezem­wa­gen.

In­for­ma­tie

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose