Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Nieuwe formulieren op de website

O.a. Risico Inventarisatie en Evaluatie voor parochies

gepubliceerd: vrijdag, 4 januari 2019
Nieuwe formulieren op de website

Begin vorig jaar is deze website uitgebreid met een nieuw menu: Besturen, speciaal voor be­stu­ren van parochies, Parochiële Caritatieve Instellingen (PCI’s) en overige kerkelijke instel­lingen. Aan het begin van het nieuwe jaar zijn weer een flink aantal updates doorgevoerd.

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Dit jaar is een nieuw instrument ingevoerd voor het inventariseren van veiligheidsrisico’s op kerklocaties. Het is belangrijk dat bestuur­ders het instrument ‘Risico Inventarisatie en Evaluatie’ invullen en opsturen aan het bisdom. Dat kan via rie@bisdomhaarlem-amsterdam.nl. Hierover zijn de besturen d.d. 21 december 2018 per e-mail bericht. Heeft u vragen, neem dan contact op via hetzelfde e-mailadres. Uw vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

De nieuwe formulieren zijn hier te vinden:

Andere nieuwe documenten

De RI&E is niet het enige nieuwe document op de website; ook de declaratie­for­mu­lieren en bestanden m.b.t. begrotingen en R&V’s zijn vernieuwd. Gebruikt u altijd de formulieren welke aangeboden worden op onze website. Dit voorkomt onnodige ver­wer­kingstijd. Indien oude formulieren worden gebruikt, kunnen wij deze helaas niet meer in behandeling nemen. U wordt dan verzocht het juiste formulier in te vullen. Bij voorbaat dank voor uw mede­wer­king!

De nieuwe formulieren zijn hier te vinden:
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose