Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Reis naar IsraŽl volgeboekt

gepubliceerd: maandag, 24 september 2018

De reis vanuit ons bisdom naar het Heilig Land van 13 tot 20 november is volgeboekt. De groep be­staat uit 58 pelgrims uit alle delen van ons bisdom.

Zij zullen elkaar voor het eerst ontmoeten op vrijdag 9 november tijdens een start­bij­een­komst. Deze wordt ’s middags gehouden in de parochiezaal van de Titus Brandsma­parochie in Amstelveen. Half oktober ontvangen de deel­nemers hiervoor een per­soon­lijke uit­no­di­ging.

Neder­landse dagen ‘shalom/salam’

Deze reis is onderdeel van de Neder­landse Dagen, waarbij tussen de 500 à 600 Neder­landers sa­men­ko­men op de Berg van de Zaligsprekingen (bij het Meer van Galilea), in de Basiliek van de Aankondiging in Nazareth, aan de oevers van de Jordaan waar Jezus gedoopt werd, en bij een eucha­ris­tie­viering bij de Geboortekerk in Bethlehem. Het thema voor deze reis is shalom, Hebreeuws voor ‘vrede’, salam in het Arabisch.

Toch interesse?

Er worden door andere bisdommen en parochies ook reizen aangeboden in dezelfde periode.
Informeer u bij de VNB-reis­orga­ni­sa­tie.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose