Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Bezoek uit India

Pastoor George Paimpillil 25 jaar priester

gepubliceerd: zondag, 9 september 2018

Bisschop Remigius Inchananiyil was samen met kardinaal Adrianus Simonis, Mgr. Jozef Punt en Mgr. Jan Hendriks aanwezig bij het zilveren priesterfeest van pastoor dr. George Paimpillil dat op zondag 9 september werd gevierd. De Indiase bisschop is in Europa om er de priesters en zusters uit zijn bisdom te bezoeken.

Kardinaal Simonis was als aarts­bis­schop van Utrecht verant­woor­de­lijk geweest voor de komst van pastoor George naar Nederland. Het was daarom voor de jubilaris bijzonder dat de kardinaal aanwezig kon zijn bij dit jubileum en de preek bij de Eucha­ris­tie­viering in Driehuis kon verzorgen. Bisschop Remigius is de eigen bisschop van de jubilerende pastoor.

De rondreis die hij door Europa maakt om de priesters en zusters uit zijn bisdom te bezoeken, maakte het mogelijk dat hij op deze feestelijke dag aanwezig was. Ook Mgr. Punt en Mgr. Hendriks kwamen langs om de pastoor feliciteren, die al vele jaren in ons bisdom werkzaam is en die momenteel pastoor is van de samenwerkende parochies van Haarlem Noord (Mariakerk en H. Adalbertus), Santpoort-Noord, IJmuiden en Driehuis.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose