Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Nieuwe leden van het Kathedrale Koor ge´nstalleerd

gepubliceerd: maandag, 16 juli 2018

Groep 5

Maar liefst der­tien nieuwe koor­school­leer­lingen wer­den zon­dag 15 juli 2018 in de Haar­lemse Ka­the­draal geïnstalleerd tot lid van het Ka­the­drale Koor. Deze leer­lin­gen van groep 5 van de basis­school hebben hun oplei­dings­jaar afgerond en ont­vingen de zil­ve­ren speld van het Muziek­in­sti­tuut.

Vanaf nu mogen ze mee­zingen in het koor. Traditie­ge­trouw werd de Missa L’Homme Désarmé van Jan Mul gezongen, alsmede het motet ‘I was glad’ van Hubert Parry.

Groep 8

De leer­lin­gen van groep 8 hebben hun oplei­ding op de koor­school afgerond en ont­vingen als teken daar­van de gou­den speld van het Muziek­in­sti­tuut. Van de zes­tien leer­lin­gen blijven er gelukkig nog een flink aantal zingen in het Ka­the­drale Koor.

De leuke fotoreportage is van van foto­graaf Hans Guldemond.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose