Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Infobijeenkomst reis naar Heilig Land

Vrijdag 15 juni - 15.00 uur - Agathakerk, Beverwijk

gepubliceerd: maandag, 11 juni 2018

Reis naar Heilig LandVrijdag 15 juni is er een informatie­middag voor de reis naar het Heilig Land van medio november 2018. Deze informatie­middag begint om 15.00 uur en wordt gehouden in de H. Agathakerk aan Breestraat 95 in Beverwijk. De locatie is goed per openbaar vervoer te bereiken (bus als trein) als ook per auto. De bijeenkomst duurt tot 17.00 uur.

Deze middag is bedoeld voor zowel mensen die zich al hebben opgegeven en behoefte hebben aan aanvullende informatie (vlak voor vertrek volgt nog een bijeenkomst met alle praktische reisdetails) als voor mensen die zich mogelijk wel willen opgeven, maar eerst meer informatie willen. Iedereen is hoe dan ook van harte welkom! U hoeft u hiervoor niet op te geven (aanmelden mag wel).

Er wordt toelichting gegeven over deze reis naar het Heilig Land/Israël als onderdeel van de Nederlandse Dagen in Nazareth, Bethlehem en Jeruzalem, maar ook het reis­pro­gramma, de onkosten en de pastorale en cultureel-historische begeleiding. Ook zal de veiligheid aan de orde komen.

Informatie

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose