Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

10-Jarig jubileum Radio Maria Nederland

Bedevaart - Donderdag 17 mei - Heiloo

gepubliceerd: dinsdag, 8 mei 2018
10-Jarig jubileum Radio Maria Nederland

In het kader van het 10-jarig jubileum van Radio Maria Nederland worden diverse activiteiten georga­ni­seerd, waaronder een bedevaart op donderdag 17 mei naar Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo uit dank­baar­heid en om Maria’s hulp af te smeken voor de komende jaren.

Inschrijven voor de bedevaart is helaas niet meer mogelijk, maar geïn­te­res­seerden die met eigen vervoer naar Heiloo komen, zijn natuurlijk welkom om mee te bidden. Wel dient u dan zelf een lunchpakketje mee te brengen; alleen voor deelnemers aan de busreis naar Heiloo wordt door Radio Maria Nederland van een lunch voorzien.

Programma

De website van Radio Maria zegt over het programma: “We zullen daar de Eucha­ris­tie vieren, het middaggebed en de rozenkrans bidden. Na de lunchpauze hebben we een dankdienst die wordt afgesloten met de rozenkrans van de Goddelijke Barm­har­tig­heid.”

Jubileum-CD

Speciaal voor het tienjarig jubileum heeft Radio Maria Nederland een cd uitgebracht met acht bekende Maria­liederen. De liederen zijn in eigen beheer opnieuw opgenomen en geproduceerd. De CD kan worden besteld op de website van Radio Maria:

Provincietour

Een andere activiteit is de ‘Provincietour’ waarbij iedere maand op een zondag een kerk in een andere provincie wordt bezocht. Meestal is pater Elias, programmadirecteur, celebrant tijdens de Eucha­ris­tie­viering en is er voor en na de viering een uitgebreide informatiestand waar de kerk­gangers informatie kunnen krijgen, een DAB+ radio kunnen kopen en geholpen kunnen worden met de installatie van de Radio Maria app op hun smartphone of tablet.

Zondag 25 februari was de aftrap van de provincietour met een Eucha­ris­tie­vie­ring in de Dionysius­kerk te Heer­hu­go­waard waarbij pater Elias Leyds hoofd­cele­brant en pastoor Frank Domen concelebreerde. Hieronder een fotoserie door Wim Koopman van het geslaagde bezoek.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose