Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

10-Jarig jubileum Radio Maria Nederland

Bedevaart - Donderdag 17 mei - Heiloo

gepubliceerd: dinsdag, 8 mei 2018
10-Jarig jubileum Radio Maria Nederland

In het kader van het 10-jarig jubileum van Radio Maria Neder­land worden diverse ac­ti­vi­teiten geor­ga­ni­seerd, waaronder een bede­vaart op donder­dag 17 mei naar Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo uit dank­baar­heid en om Maria’s hulp af te smeken voor de komende jaren.

Inschrijven voor de bede­vaart is helaas niet meer moge­lijk, maar geïn­te­res­seerden die met eigen vervoer naar Heiloo komen, zijn na­tuur­lijk welkom om mee te bidden. Wel dient u dan zelf een lunchpakketje mee te brengen; alleen voor deel­ne­mers aan de bus­reis naar Heiloo wordt door Radio Maria Neder­land van een lunch voorzien.

Pro­gram­ma

De website van Radio Maria zegt over het pro­gram­ma: “We zullen daar de Eucha­ris­tie vieren, het mid­dag­ge­bed en de rozen­krans bidden. Na de lunchpauze hebben we een dank­dienst die wordt af­ge­slo­ten met de rozen­krans van de God­de­lijke Barm­har­tig­heid.”

Jubileum-CD

Speciaal voor het tien­ja­rig jubileum heeft Radio Maria Neder­land een cd uit­ge­bracht met acht bekende Maria­liederen. De liederen zijn in eigen beheer opnieuw opgenomen en geproduceerd. De CD kan worden besteld op de website van Radio Maria:

Provincietour

Een andere ac­ti­vi­teit is de ‘Provincietour’ waarbij iedere maand op een zon­dag een kerk in een andere provincie wordt bezocht. Meestal is pater Elias, pro­gram­ma­di­rec­teur, cele­brant tijdens de Eucha­ris­tie­vie­ring en is er voor en na de viering een uit­ge­breide in­for­ma­tiestand waar de kerk­gan­gers in­for­ma­tie kunnen krijgen, een DAB+ radio kunnen kopen en geholpen kunnen worden met de installatie van de Radio Maria app op hun smartphone of tablet.

Zondag 25 febru­ari was de aftrap van de provincietour met een Eucha­ris­tie­vie­ring in de Dionysius­kerk te Heer­hu­go­waard waarbij pater Elias Leyds hoofd­cele­brant en pastoor Frank Domen con­ce­le­breerde. Hieronder een foto­se­rie door Wim Koopman van het geslaagde bezoek.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose