Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Impulsdag tiener- en jongerenpastoraat

Zaterdag 16 juni - 10.30 uur - Duivendrecht

gepubliceerd: dinsdag, 3 april 2018

Het jon­ge­ren­pas­to­raat nodigt u uit voor een nieuwe netwerk­bij­een­komst op zaterdag 16 juni 2018 met het thema: ‘Gender­cul­tuur en seksua­li­teit’. Maureen Altorf van de orga­ni­sa­tie No Apologies is de hoofdspreker.

Verplaatst

Deze netwerkdag stond oor­spron­ke­lijk gepland op zaterdag 7 april. We hebben echter gemerkt dat april een drukke periode is en dat er veel wordt georga­ni­seerd. Zelf zijn we druk met de voor­be­rei­dingen op de bedevaart naar Assisi waar we met ruim 60 tieners en jongeren naar­toe zullen gaan. Daarnaast heeft de spreker aangegeven dat 16 juni ook voor haar beter uitkomt.

Thema: Gender­cul­tuur en seksua­li­teit

De huidige gender­cul­tuur en seksua­li­teit zijn thema’s waar jongeren veel mee te maken hebben. Hoe kunnen we deze thema’s vanuit ons geloof goed met tieners en jongeren bespreken? Via school, sociale media en vrienden komen ze er dagelijks mee in aanraking en moeten ze hun mening daarover vormen. Makkelijk is dat vaak niet. Daarom is het belangrijk dat wij als jon­ge­ren­werkers weten hoe hier mee om te gaan en weten waar we terecht kunnen als we daarbij hulp nodig hebben wanneer we jongeren ontmoeten die daarom vragen of het in de groep besproken gaat worden.

Vraag aan de spreker!

Maureen Altorf van de organisatie No Apologies zal met ons verder ingaan op het thema en ons handvatten geven hoe hiermee om te gaan. Wanneer u vragen heeft over dit thema kun u die nu al stellen zodat zij die kan mee­nemen in haar uit­wer­king. E-mail uw vragen samen met uw aanmelding aan Matthijs Jansen.

Praktische informatie

datum: zaterdag 16 juni 2018
tijd: 10.30 - 14.00 uur
adres: Sint Urbanus­kerk (pastorie), Rijksstraatweg 230, Duivendrecht
bereikbaarheid: Vrij parkeren vóór de kerk of 5 minuten lopen vanaf treinstation Duivendrecht
opgeven: Vóór 7 juni via mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose