Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Open Dag St. Bonifatius Instituut

Maak kennis met de studie Theologie

gepubliceerd: donderdag, 22 februari 2018

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom dan naar de Open dag van het St. Bo­ni­fa­tius Instituut op zaterdag 21 april 2018. De dag begint om 9.00 uur met de Lauden (Gezamenlijk ochten­ge­bed) en de Eucha­ris­tie­viering.

Op zaterdag 21 april 2018 is er een open dag waarop je kunt kennis­ma­ken met het St. Bo­ni­fa­tius instituut. Een dagdeel of een hele dag kennis­ma­ken met studenten en docenten op een plek waar geloof en studie hand in hand gaan. Je bent van harte welkom op deze open dag!

Pro­gram­ma

Vanaf 10.30 uur voorzien wij gesprekken met de studieprefect omtrent praktische zaken in verband met de studie, met de bisschoppelijk verant­woorde­lijke voor de opleidingen, de geestelijk leidsman (spirituaal) van de opleiding over het verband tussen theologie studeren en het geestelijk leven als ook gesprekken en uitwisseling met studenten.

De dag eindigt om 16.00 uur met het bidden van de Vespers. Tevens is er de gelegenheid kennis­ma­ken met de prachtige locatie van De Tiltenberg en de geschiedenis van het huis.

Het St. Bo­ni­fa­tius Instituut

Theologie studeren is sterker worden, sterker in je eigen geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg in het geloof te vinden. Het Sint Bo­ni­fa­tius­insti­tuut geeft vele moge­lijk­he­den om je te verdiepen in het katholieke geloof: van korte cursussen tot het in deeltijd behalen van een bachelor of master in de theologie. De colleges en cursussen vinden (voornamelijk) op zaterdag plaats.

De Tiltenberg

De Tiltenberg is een prachtig en sfeervol gebouw, dichtbij de duinen in Vogelenzang (ten zuiden van Haarlem) en is per auto of met het openbaar vervoer te bereiken.

Aanmelden

Wij verzoeken u zich aan te melden (ook in verband met de lunch) bij de studieprefect Drs. Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose