Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Kerstvieringen Haarlemse Kathedraal druk bezocht

gepubliceerd: woensdag, 3 januari 2018
foto: Jimmy Purimahuwa
Kerstvieringen Haarlemse Kathedraal druk bezocht

De zeven kerst­vieringen in de Haarlemse St. Bavo­kathe­draal zijn ook afgelopen jaar weer druk bezocht. Ruim 6000 parochianen en gasten wisten de Kathedraal tussen 23 en 26 december 2017 te vinden voor één of meerdere feestelijke vieringen.

Kerkopen­stel­ling

Nog eens ruim duizend bezoekers wisten zich in de kerstweek welkom in de Kathedraal om de kerk en de kerststallen­ten­toon­stel­ling te bezoeken. Dit kan overigens nog t/m zondag 7 januari 2018, dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur.

Driekoningen

Op zondag 7 januari 2018 wordt de kerstperiode in de Kathedraal feestelijk afgesloten met het hoogfeest van de Open­ba­ring des Heren, beter bekend als het feest van Driekoningen. Om 10.00 uur is dan de Pontificale Hoogmis waarin Mgr. dr. J. Hendriks zal celebreren. De Bavocantorij van het Kathedrale Koor zal de gezangen verzorgen en nog enkele kerstmotetten uit hun rijke repertoire van de afgelopen weken ten gehore brengen.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose