Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Nog mee naar de Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer? Dat kan!

Zaterdag 9 december

gepubliceerd: maandag, 4 december 2017

Vorig jaar nog met zo’n 40 mensen dit jaar gaan we met 75 personen uit het hele bisdom op zater­dag 9 de­cem­ber naar Kevelaer voor de Advent- en kerst­stalletjes­markt. We ver­trek­ken die zater­dag uit Alkmaar, Am­ster­dam, Am­stel­veen, Heem­ste­de, Volen­dam en Hilversum.

Na aan­komst is er volop gelegen­heid om de marktkramen en winkels te bezoeken. Om half vijf vieren we in de Kaarsen­ka­pel de Eucha­ris­tie. Na het diner in Kevelaer reizen we weer huis­waarts. Deze dag­tocht wordt geor­ga­ni­seerd door de Kevelaer­orga­ni­sa­ties van het bisdom.

Enkel voor de opstap­plaatsen Am­stel­veen, Volen­dam en Hilversum is er nog beperkt plaats in de bus. In­te­res­se? Bel met Dea Broersen op tele­foon­num­mer 06-25021417.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose