Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Uitnodiging diakenwijding Alvaro Rodriquez Luque

Zaterdag 18 november - 12.00 uur - Heiloo

gepubliceerd: maandag, 13 november 2017
Alvaro ontving 6 november zijn diploma Theologie van de Universiteit van Lateranen uit handen van Mgr. Punt
Alvaro ontving 6 november zijn diploma Theologie van de Universiteit van Lateranen uit handen van Mgr. Punt

Zater­dag 18 no­vem­ber zal Deo Volente om 12.00 uur de (transeunt-) diaken­wij­ding plaats­vin­den van Alvaro Rodriguez Luque door Mgr. Dr. J.M. Punt in de Bede­vaart­ka­pel van het hei­lig­dom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Alvaro is afkoms­tig uit Spanje, Cordoba, en al vele jaren in Neder­land door zijn be­trok­ken­heid bij het Neo­ca­te­chu­me­naat. Hij heeft zijn pries­ter­oplei­ding aan het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord gevolgd, eerst in Vo­ge­len­zang en de laatste fase in Heiloo. Zijn pas­to­raal jaar vervult Alvaro bij het samen­wer­kings­ver­band De Goorn, o.l.v. pastoor Nico Knol.

Ie­der­een is van harte uit­ge­no­digd om bij deze plech­tig­heid aanwe­zig te zijn. Voor aanwe­zigen die niet naar het feest gaan in Nieuwe Niedorp is er na de H. Mis een kopje koffie en een broodje in het Oesdom. Pries­ters die willen con­ce­le­breren, en diakens die bij deze plech­tig­heid aanwe­zig willen zijn, graag albe en (diaken-) stola mee­ne­men en graag 20 minuten vóór tijd aanwe­zig zijn.

Wij bevelen Alvaro bij­zon­der aan in uw gebe­den!

Details

datum: zater­dag 18 no­vem­ber 2017
tijd: de Eucha­ris­tie­vie­ring begint om 12.00 uur
Locatie: Bede­vaart­ka­pel Hei­lig­dom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 144 te Heiloo
parkeren: Er is ruime par­keer­gele­gen­heid aan de Kapellaan.
web­si­te: www.wil­li­brord­semi­narie.nlBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose