Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Musical ‘Paulus’ in het Zaantheater

woensdag 18 oktober • 19.15 uur

gepubliceerd: woensdag, 11 oktober 2017

Op woens­dag 18 ok­to­ber 2017 komt de unieke musical ‘Paulus’ naar Noord-Holland, naar een centrale locatie in ons bisdom: het Zaantheater. Het spektakel wordt uitge­voerd door de R.K. musical­groep KISI (God’s sin­ging kids), een lan­de­lijke groep van vijf­tig kin­de­ren en tieners.

‘Paulus’ verhaalt de spannende avonturen van deze we­reld­be­roemde apostel, zijn reizen, ont­moe­tingen, ontbe­ringen en grote in­spi­ra­tie voor anderen. Vol en­thou­sias­me, dyna­mische dansen, pakkende scènes en swingende lie­de­ren: een aanra­der voor jong en oud.

KISI is een inter­na­tio­nale zang- en musical­groep, in 1993 gestart in Oos­ten­rijk. Inmiddels hebben zij meer­dere groepen in verschei­dene lan­den binnen en buiten Europa. Ook enkele pa­ro­chies in ons bisdom - Heer­hu­go­waard en Zaanstreek - hebben KISI-clubs. Naast musicals produceren zij ook CD’s en liedjes­con­certen en ver­zorgen zij work­shops en musical­week­enden.

Deze ontroerende musical is geschikt voor de gehele familie, waarbij de jon­gere kin­de­ren vooral zullen genieten van de veel­kleu­rige muziek en dans en vol­was­se­nen en de oudere kin­de­ren daar­naast de verhaallijn met aan­dacht zullen volgen.

Ticketverkoop

De avond­voor­stel­ling van 19.15 uur kunt u met uw gezin bijwonen. Er is een vrije verkoop van entree­kaarten. In de voorverkoop € 8,- per persoon, reserveren via e-mail. Aan de deur op de avond zelf € 10,- per persoon. Dit is inclusief een drankje na de voor­stel­ling.

Meer in­for­ma­tie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose