Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Benoeming nieuwe directeur Muziekinstituut

gepubliceerd: vrijdag, 7 juli 2017
Benoeming nieuwe directeur Muziekinstituut

Mevrouw Annemarie van Zoest is per 1 juli 2017 benoemd tot de nieuwe directeur van het Muziek­in­sti­tuut van de Ka­the­drale Basiliek Sint Bavo in Haar­lem. Dit heeft het bestuur gis­te­ren aan de ouders en koorle­den bekend gemaakt.

Onder dit Instituut vallen de Koor­school en het Ka­the­drale koor van de Haar­lemse ka­the­draal. Van Zoest volgt Hans Hartog op die in juli 2016 afscheid heeft geno­men. Zij was al geruime tijd adjunct-directeur van de Koor­school. Het onder­wijs­team op de Koor­school bestaat uit 6 leer­krachten en 4 muziek­do­centen. De Koor­school, uniek in haar soort in Neder­land, telt momenteel 68 leer­lin­gen. Een aparte status van­wege het Ministerie van Onder­wijs maakt dit moge­lijk.

Het bestuur van het Muziek­in­sti­tuut is blij met de benoe­ming van mevrouw Van Zoest van­wege haar sporen die zij in het onder­wijs reeds heeft ver­diend en de uits­te­kende wijze waarop zij het afgelopen jaar al lei­ding heeft gegeven aan de Koor­school.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose