Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Feestelijke vieringen in kathedraal

gepubliceerd: dinsdag, 23 mei 2017
foto: Wim Koopman
Feestelijke vieringen in kathedraal

Hemel­vaarts­dag - 10.00 uur

Op don­der­dag 25 mei 2017, Hemel­vaarts­dag, zal om 10.00 uur de Pontificale Hoog­mis zijn in de Ka­the­draal van Haar­lem. Mgr. dr. J. Hendriks zal in deze vie­ring de hoofd­cele­brant zijn. De mannen van het Ka­the­drale Koor zullen muzikaal mede­wer­king verlenen en o.a. werken zingen van Luython, Mul en Byrd.

Als bij­zon­dere gast zal Kar­di­naal Simonis even­eens aanwe­zig zijn. Hij is graag in de Haar­lemse Ka­the­draal en viert graag de feest­da­gen in de Bavo­ge­meen­schap mee.

Zondag 28 mei - 10.30 uur - Tele­vi­sie­mis

Op zon­dag 28 mei a.s. zal de vie­ring vanuit de Haar­lemse Ka­the­draal wor­den uitgezon­den. Ook dan zal Mgr. dr. J. Hendriks de cele­brant zijn en zingen de Bishop’s Singers werken Hassler, Gjeilo en Taverner. U bent van harte welkom om vooral deze vie­ring eens zelf in de Ka­the­draal mee te vieren en later op uitzen­ding gemist u zelf in deze mooie kerk te zien. Let u wel op dat deze vie­ring om 10.30 uur begint.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose