Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

St. George’s Chapel Choir Windsor Castle te gast in Haarlem

Zaterdag 13 en zondag 14 mei

gepubliceerd: maandag, 8 mei 2017
St. George’s Chapel Choir Windsor Castle te gast in Haarlem

Op zon­dag 14 mei a.s. zingt het beroemde Choir of St. George’s Chapel de Hoogmis is de Haar­lemse St. Bavo­kathe­draal. Dit koor dat verbon­den is aan de kapel van Windsor Castle vlakbij Londen, bestaat al sinds 1348.

Windsor Caste is het weekendverblijf van de Engelse koningin Elisabeth en haar familie. Het koor zingt dan ook regel­ma­tig bij ko­nin­klij­ke vie­rin­gen, zoals dopen en hu­we­lij­ken, alsmede staatsaan­ge­le­gen­he­den.

Tournees

Het koor is beroemd in binnen- en bui­ten­land, maar gaat niet vaak op tournee van­wege hun ver­plich­tingen in de ko­nin­klij­ke kapel. Voor hun tournee naar Haar­lem hebben zij dan ook speciaal toestem­ming van de koningin.

Concert - Zater­dag 13 mei om 15.00 uur

Op zater­dag 13 mei is het koor onder­deel van het orgel­con­cert in de Ka­the­draal, welke om 15.00 uur begint en waar­van de entree gratis is.

H.Mis - Zondag 14 mei om 10.00 uur

Op zon­dag zingt het koor om 10.00 uur de Hoogmis, met o.a. werken van Haydn, Stanford en Mudd.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose