Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Open dag St. Bonifatius Instituut

Zaterdag 20 mei 9.00 tot 16.00 uur Vogelenzang

gepubliceerd: woensdag, 19 april 2017

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachti­ger om anderen te helpen hun weg te vin­den in het geloof? Kom dan naar de Open dag van het St. Boni­fa­tius Instituut op zater­dag 20 mei 2017. De dag begint om 9.00 uur met de Lauden (Ge­za­men­lijk ochten­ge­bed) en de Eucha­ris­tie­vie­ring.

Pro­gram­ma

Vanaf 10.30 uur voor­zien wij gesprekken met de studieprefect omtrent prak­tische zaken in ver­band met de studie, met de bis­schop­pe­lijk verant­woorde­lijke voor de oplei­dingen, de gees­te­lijk leidsman (spi­ri­tu­aal) van de oplei­ding over het ver­band tussen theo­lo­gie stu­de­ren en het gees­te­lijk leven als ook gesprekken en uit­wis­se­ling met stu­den­ten.

De dag ein­digt om 15.45 uur met het bid­den van de Vespers. Tevens is er de gelegen­heid kennis­ma­ken met de prach­tige locatie van De Tilten­berg en de ge­schie­de­nis van het huis.

Details

datum: zater­dag 20 mei
aan­vang: 09.00 uur
einde: 16.00 uur
locatie: De Tilten­berg, Zil­ker­duin­weg 375, Vo­ge­len­zang
   aanmel­den: Studieprefect Drs. Diederik Wienen
dwienen@tilten­berg.orgBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose