Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Conferentie Zr. Guadalupe over Aleppo

Zondag 2 april 14.00 uur Heiloo

gepubliceerd: woensdag, 15 maart 2017

Zuster Guadalupe van de Dienaressen van de Heer en van de Maagd van Matará (hier beter bekend als de Blauwe Zusters) zal op zon­dag 2 april 2017 een con­fe­ren­tie geven over Aleppo. Zij heeft gedurende de oorlogs­ja­ren in Aleppo gewoond en ver­telt over het leven daar, en dan met name van de chris­te­nen, voor­af­gaande en gedurende de oorlogs­ja­ren in Syrië.

Voordat zij naar Syrië ging, verbleef zuster Guadalupe al twaalf jaar in het Midden-Oosten. Haar verhaal is zeer in­druk­wek­kend en geeft in­for­ma­tie over de situatie ter plaatse die in de media normaal ge­spro­ken niet of nau­we­lijks aan bod komt.

Zuster Guadalupe Rodrigo zal haar verhaal in het Spaans ver­tellen; er wordt gezorgd voor vertaling in het Engels en/of het Neder­lands.

Details

datum: zon­dag 2 april 2017
tijd: 14.00 uur inloop
14.30 uur aan­vang con­fe­ren­tie
locatie: Dio­ce­saan Hei­lig­dom Onze Lieve Vrouw ter Nood
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo
toegang: Gratis
parkeren: Vrij parkeren op het veld aan de Kapellaan
alternatieve data: 31 maart in ’s-Hertogen­bosch
1 april in Den Haag
3 april in Brussum
flyer: download de flyer (PDF)

Video’s
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose