Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Diocesane dagtocht naar de Nieuwe Bavo Bloeit

Opening 21 april met pontificale Mis door Mgr. Hendriks

gepubliceerd: zondag, 5 maart 2017

De Ka­the­draal van Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam maakt zich op voor de derde editie van ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’. Onder lei­ding van Ingeborg Kemperman - meesterbin­der en docente Bloemsier­kunst voor het WellantCollege Rijns­burg - veran­dert de ka­the­draal in een bloemen­zee met als hoogte­punt een bloemencreatie tot in de koepel.

Het eve­ne­ment vindt plaats van 21 tot en met 23 april 2017 en draagt als motto ‘Getooid als een Bruid’. Speciaal voor alle pa­ro­chi­anen wordt een dag­tocht geor­ga­ni­seerd naar de ope­ning van dit event op vrij­dag 21 april 2017.

Pontificale H.Mis met Mgr. Hendriks

Mgr. Jan Hendriks opent op vrij­dag 21 april om 13.00 uur voor het hele bisdom, katho­lie­ken in pa­ro­chie­ver­band, leden van KBO’s, diverse koren en de vele vrij­wil­li­gers, het eve­ne­ment met een pontificale H. Mis.

Na de vie­ring stelt de Haar­lemse hulp­bis­schop het zeer op prijs alle aanwe­zigen te begroeten. De dag zal in het teken staan van onze een­heid en wordt af­ge­slo­ten met samenzang. Het belooft een kleur­rijke dag te wor­den waar ie­der­een zich een warm welkom weet.

Waterval aan bloem­stukken

De gasten zullen wor­den verrast met een over­wel­di­gende waterval aan bloem­stukken. Naast de bloemenpracht zijn er speciale concerten, bruidsmode van Hillenius Couture en is er gelegen­heid om het Kathe­draal­Mu­seum, en andere hoogte­pun­ten van de Nieuwe Bavo te bekijken. Daarbij mogen de nieuwe kunsten­wer­ken van Jan Dibbets, Gijs Frieling en ‘kunste­naar van jaar 2017’ Marc Mulders niet onvermeld blijven. Er is tevens genoeg vrije tijd om op eigen gelegen­heid de Haar­lemse bin­nen­stad te verkennen en te genieten van de sympathieke provincie­hoofd­stad. Kortom, een ideale gelegen­heid om de Haar­lemse ka­the­draal te bezoeken!

Meld u nu aan!

De dag­tocht naar de ope­ning van ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ op 21 april betreft een bus­reis vanaf uw pa­ro­chie, entree voor het event, koffie/thee en een lunch. Er is gelegen­heid om de stad Haar­lem te bezoeken. U kunt zich tot 19 maart 2017 aanmel­den (daarna is deelname af­han­ke­lijk van beschik­ba­re in de bussen). Deelname aan de reis bedraagt € 35 p.p.

Meer infomatie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose