Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Steun voor Haarlemse Bavokathedraal

Eenmalige schenking van 300.000 Euro

gepubliceerd: maandag, 20 februari 2017

Tijdens het BankGiro Loterij Goed Geld Gala van don­der­dag 16 februari 2017 kreeg de Ka­the­drale Basiliek Sint Bavo een een­ma­lige schen­king van 300.000 Euro. Ook de twee andere Haar­lemse in­stel­lingen ont­vingen een schen­king: het Teylers Museum en het Frans Hals Museum / De Hallen.

 

 

 

 

Voor­zit­ter Wim Eggen­kamp:

“Dit is een gewel­dige opsteker voor Haar­lem!

Straks kunnen nog meer mensen genieten van dit prach­tige gebouw. Na een ingrijpende res­tau­ra­tie is de nieuwe Bavo klaar voor een nieuwe toe­komst. Daarin is plaats voor meer en veelzij­diger gebruik door het publiek: concerten, excursies en rond­lei­dingen.

Dankzij de € 300.000 die we nu krijgen van de BankGiro Loterij kunnen we de verwar­ming en de ver­lich­ting verbe­te­ren zodat het bezoeken van de kerk een nog pretti­ger bele­ving wordt.”
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose