Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

De onbekende wereld van Jakob - NPO2 - 16.20 uur

Let op! Tien minuten eerder dan vooraf aangekondigd

gepubliceerd: dinsdag, 20 september 2016

Vanmid­dag, dins­dag 20 sep­tem­ber, wordt de do­cu­mentaire ‘De onbekende wereld van Jakob’ uitgezon­den op NPO2. De do­cu­mentaire is een film van Jakob Koolschijn en Levien Priem, geprodu­ceerd door Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam.

Jakob is een ongelo­vi­ge jon­gere van 19 jaar uit Am­ster­dam. Hij is als deel­ne­mer aan de reis ‘Dare2share!’ met een groep van 125 Katho­lie­ke jon­ge­ren naar de Wereld­jon­ge­ren­da­gen (WJD) gegaan. Hij heeft zich­zelf de vraag gesteld: “Waarom zijn deze jon­ge­ren zo actief bezig met geloof, God en de kerk”.

Tijdens de docu van 23 minuten baant Jakob zich een weg door de reis en de miljoenen jon­ge­ren in Krakau. Het is een unieke blik op het grootste jon­ge­ren­eve­ne­ment ter wereld en mooi om te zien welke indruk deze WJD op Jakob en de andere heeft gemaakt. Kijken dus!

Teaser

Details

pro­gram­ma: Katho­liek Neder­land TV
tijd: 16.20 uur
zen­der: NPO2

4-delige In­ter­net­se­rie

Via Uitzen­ding Gemist kan ‘De onbekende wereld van Jakob’ (nogmaals) wor­den bekeken.

‘De onbekende wereld van Jakob’ is ook op het Youtube-kanaal te vin­den van Jong Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam. De eerste twee delen staan daar nu al; delen drie en vier zullen wor­den toe­ge­voegd nadat ze op tele­vi­sie zijn geweest.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose