Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Grote missie op de pleinen van Nederland

Neocatechumenale Weg in Almere

gepubliceerd: vrijdag, 1 april 2016

De laatste jaren hebben gemeen­schappen van de Neo­ca­te­chu­me­nale Weg in de Paas­tijd een missie gehou­den in één van de grotere plaatsen van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam. Dit jaar is de beurt aan Almere. Donder­dag­avond 31 maart 2016 vond de zen­dings­vie­ring plaats in de Alkmaarse Maria­kerk.

Op alle zon­da­gen van 3 april tot en met 1 mei vindt de missie plaats op de Grote Markt van Almere vanaf 14.30 uur. De Missio ad Gentes van Almere or­ga­ni­seert deze missie (contact­persoon: Cezary Gradzki, tel. 06-46792030).

Tijdens de vie­ring in Alkmaar heeft Mgr. J. Hendriks de leden van de gemeen­schappen die aan de Missie meedoen de zegen gegeven en gepreekt over de weerstand en twijfel die de leer­lin­gen zelf moesten over­win­nen om naar buiten te tre­den. Verder sprak de bis­schop over de verrezen Heer die zich­zelf in Zijn ver­schij­ningen aan de leer­lin­gen een ware ver­kon­di­ger toont die begrip heeft voor de eigen moei­lijk­he­den en zwak­he­den van Zijn leer­lin­gen.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose